Calitate First pentru imbutelieri vinuri premium perioade lungi de timp.
Dopurile naturale din pluta integrala sunt acum si mai bune cu Naturity, cea mai avansata tehnologie anti-TCA din lume, TCA fiind responsabil de aparitia defectului de dop la vinurile imbuteliate. Ofera valoare premium cu neutralitate superioara.
Dopurile din pluta naturala, decupate ca o singura bucata din scoarta de pluta, sunt recunoscute ca singura optiune adevarata pentru vinul demn de imbatranire, de secole satisfacand asteptarile producatorilor de vin din lume.
Naturity este o tehnologie avansata care elimina TCA si alti compusi volatili din pluta fara a-i afecta proprietatile fizico-mecanice intrinseci.
Este un proces in intregime natural aplicat unui produs in intregime natural.
Pentru o dopuire de calitate:
Asigurati-va ca dopurile sunt curate fara urme de praf.
Asigurati-va ca dopul este comprimat lent pana la un diametru minim de 15.5 mm.
Introducerea dopului este efectuata cat mai rapid posibil.
Dopul trebuie introdus la 1 mm sub partea superioara a gatului.
Minimizati umiditatea pe gatului sticlei la interior, pe suprafata de contact a dopului cu sticla.
Utilizati intotdeauna dopuri cu un tratament de suprafata adecvat tipului de bautura, procesului de imbuteliere si sticlei selectate.
Dupa imbuteliere:
Sticlele trebuie tinute in pozitie verticala timp de cel putin 10 minute.
Conditiile ideale de pastrare a sticlei sunt 12ºC-18ºC la 50-70% umiditate.
Sticlele trebuie transportate in pozitie verticala.
Date tehnice:
Forma: Cilindrica
Tip pluta: Naturala
Diametru: 24 mm
Lungime: 45 mm