Generatoare de curent

Pentru acasa:
Cand luminile se sting, este mai mult decat un inconvenient. Intreruperile de curent pot duce la pierderi financiare din cauza alimentelor stricate, a pierderii muncii, a deteriorarii apei si a altor efecte reziduale ale acestor situatii. Putem oferi generatoare portabile precum si unitati intregi care se activeaza automat atunci cand se intrerupe curentul. Gandeste-te la un comutator de transfer (automatizare). Un comutator de transfer permite o conexiune sigura de la un generator la un sistem electric (de uz casnic sau comercial). Comutatorul de transfer izoleaza generatorul astfel incat sa nu poata electriza accidental cablurile externe.

Pentru munca:
Timpul inseamna bani pe santiere. Echipajele nu-si pot permite sa fie inactive din cauza lipsei de energie la fata locului. Timpi minimi de nefunctionare si intretinere minima = clienti fericiti.

Pentru joaca:
Pentru camping si rulote, puterea portabila va poate oferi confortul de acasa. Unele generatoare cu tehnologie speciala pot rula chiar si calculatoare. Asa e, puterea e destul de curata pentru electronica.

Ajuta-ne sa te ajutam. Daca aveti o idee despre elementele de care aveti nevoie pentru a rula pe un generator va putem spune cati wati veti avea nevoie.
Tine minte, Amperi x Volti = Wati. Fiecare aparat electric are putere de supratensiune si putere de functionare. Generatorul trebuie sa aiba putere disponibila pentru a se potrivi puterii de supratensiune.

Afiseaza: 1-24 din 196 produse

 Filtre
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!