Calitate Super pentru imbutelieri vinuri de calitate superioara pentru perioade foarte lungi de timp.
Dopurile naturale din pluta integrala sunt acum si mai bune cu Naturity, cea mai avansata tehnologie anti-TCA din lume, TCA fiind responsabil de aparitia defectului de dop la vinurile imbuteliate. Ofera valoare premium cu neutralitate superioara.
Dopurile din pluta naturala, decupate ca o singura bucata din scoarta de pluta, sunt recunoscute ca singura optiune adevarata pentru vinul demn de imbatranire, de secole satisfacand asteptarile producatorilor de vin din lume.
Naturity este o tehnologie avansata care elimina TCA si alti compusi volatili din pluta fara a-i afecta proprietatile fizico-mecanice intrinseci.
Este un proces in intregime natural aplicat unui produs in intregime natural.
Pentru o dopuire de calitate:
Asigurati-va ca dopurile sunt curate fara urme de praf.
Asigurati-va ca dopul este comprimat lent pana la un diametru minim de 15,5 mm.
Introducerea dopului este efectuata cat mai rapid posibil.
Dopul trebuie introdus la 1 mm sub partea superioara a gatului.
Minimizati umiditatea pe gatului sticlei la interior, pe suprafata de contact a dopului cu sticla.
Utilizati intotdeauna dopuri cu un tratament de suprafata adecvat tipului de bautura, procesului de imbuteliere si sticlei selectate.
Dupa imbuteliere:
Sticlele trebuie tinute in pozitie verticala timp de cel putin 10 minute.
Conditiile ideale de pastrare a sticlei sunt 12ºC-18ºC la 50-70% umiditate.
Sticlele trebuie transportate in pozitie verticala.
Date tehnice:
Forma: Cilindrica
Tip pluta: Naturala
Diametru: 24 mm
Lungime: 44 mm