Generatoarele - O soluţie inteligentă pentru tine şi casa ta!

Generatoarele - O soluţie inteligentă pentru tine şi casa ta!

Întreruperea curentului este adesea mai mult decât un inconvenient; în special pentru populațiile vulnerabile, acestea pot fi de-a dreptul periculoase. Generatoarele portabile sunt surse excelente de energie electrică atunci când rețeaua principală cade sau când sunteți în camping în aer liber. Cel mai bun generator portabil vă permite să vă alimentați aparatele și să vă încărcați dispozitivele în toate situațiile. Cu toate acestea, fără suficiente informații, găsirea celui mai bun generator poate fi o provocare. Pentru a vă ajuta în căutarea dvs., Conti a pregătit acest ghid de generator pentru a prezenta cele mai bune mărci de generatoare de pe piață. Cu recenziile noastre detaliate ale generatoarelor portabile, veți afla totul despre generatoarele portabile și cum să-l alegeți pe cel mai potrivit pentru nevoile dvs.

Lucruri de luat în considerare atunci când alegeți cele mai bune generatoare portabile
Indiferent dacă sunteți nou în lumea generatoarelor portabile sau aveți o experiență de bază cu echipamentul, există o serie de detalii de care va trebui să tineţi cont atunci când faceți cumpărături pentru generatorul potrivit.
Cu atât de multe opțiuni, este ușor să te simți copleșit, de aceea dorim să-ți oferim caracteristicile de care să iei în considerare și la ce să fii atent.

Prețul unui generator portabil este influențat de:   

  • Cantitatea de putere pe care o generează.
  • Caracteristicile de ușurință în utilizare pe care le are.
  • Clasamentul său de zgomot
  • Producătorul mărcii

Generatoarele de la mărci consacrate precum Honda și Senci sunt cumva scumpe, dar pentru un motiv întemeiat. Acești producători au experiență în fabricarea acestor motoare și puteți fi sigur că generatoarele lor sunt suficient de fiabile pentru a vă servi o perioadă foarte lungă de timp.

Economie de combustibil
Consumul eficient de combustibil este o caracteristică a unui generator portabil bun. Astfel de generatoare ajustează rata la care consumă combustibil cu sarcina aplicată. Cu această setare, motorul funcționează la accelerație maximă numai atunci când sarcina aplicată este egală cu valoarea maximă a generatorului. Cum ar fi generatoarele Honda care folosesc funcția Eco-Throttle, care asigură că motorul consumă suficient combustibil în conformitate cu sarcina aplicată. Consumul eficient de combustibil vă ajută să economisiți bani la cheltuielile cu combustibilul.

Producția de energie
Cantitatea de putere pe care o produce fiecare generator portabil este de mare importanță. Poate doriți un generator portabil care să alimenteze diferite electrocasnice: un grătar electric sau un televizor. Sau poate doriți să alimenteze instalații mari de iluminat și echipamente de construcții. Cantitatea de putere pe care o creează generatorul este critică.

Ar trebui să aveți o idee de bază pentru ce doriți să utilizați generatorul. Doriți să-l utilizați pentru a alimenta unele electronice portabile de bază sau îl doriți pentru o anumită lucrare? Țineți cont de toate acestea atunci când căutați cel mai bun generator portabil.

Funcționare silențioasă
Generatoarele care rulează prea tare pot provoca leziuni ale auzului și pot acționa ca o pacoste pentru vecinii tăi. Prin urmare, ar trebui să cumpărați cel mai bun generator portabil silențios sau să cumpărați cabluri lungi pentru a vă putea seta generatorul la câțiva metri distanță. Nivelul de zgomot acceptabil pentru generatoare este de 60 de decibeli sau mai puțin. La acest nivel, puteți purta o conversație confortabil și puteți acționa mai puțin ca o deranjare pentru vecinii dvs. acasă, în spațiile dvs. de afaceri sau în camping. Câteva exemple de funcționare cu zgomot măsurat în decibeli:
- Vorbirea în șoaptă – 30 dB.
- Funcţionare frigider – 50 dB.
- Aspirator – 70 dB.
- Blender - 80 dB.

Mărimea
În cele din urmă, țineți cont de dimensiunea și greutatea. Dacă ești doar tu și vrei un generator portabil, s-ar putea să vrei să mergi cu ceva mai mic, pe care îl poți transporta singur. Cu toate acestea, dacă doriţi un generator pentru uz comercial vă recomandăm un generator de capacitate mare.

Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!