OENOVIN RA-4 este o drojdie varietala pentru vinuri rosii, catifelate si fructate. Utilizarea sa favorizeaza obtinerea de vinuri caracterizate prin arome de fructe de padure si fructe rosii. La finalul fermentarii, elibereaza rapid manoproteine si extrasi aminoacizi care asigura finetea si aroma produsului finit. Este indicata la producerea vinurilor rosii fructate si echilibrate, cu o structura fenolica fina si delicata. Caracteristicile sale fermentative o recomanda potrivita pentru productia de vinuri de noua moda internationala, la care potentialul de invechire nu trebuie sa depaseasca 2-3 ani.
Doze recomandate:
Musturi rosii: 20 g/100 kg; mariti dozarea in cazul strugurilor intr-un stadiu sanitar precar, sau pentru refermentari.
Ambalare:
Oenovin RA-4 este disponibila in ambalaj vidat de 0.5 kg, ambalate in cutii de 10 kg.
Oenovin RA-4 - Fisa tehnica
Descarca